all projects next project

Online
Open Day

Een online open dag die het gehele jaar relevant is voor toekomstige studenten. Een plek om de campus te ontdekken en deel te nemen aan de twee live open dag per jaar.

Mijn rol in dit project:

  • Workshop
  • Informatie architectuur
  • Wireframes
  • Concept
  • Visual design

In opdracht van digital agency September.

De Wageningen University & Research huisvest vele internationale studenten. Geïnteresseerde toekomstige studenten bevinden zich op duizenden kilometers afstand, in verschillende tijdzones en hebben niet de mogelijkheid om de regulieren open dag bij te wonen.

Daarom dit platform, makkelijk vanaf de bank, de campus ontdekken. Take the tour!

Geïnteresseerden kunnen zich registreren om toegang te krijgen tot de live open dag en worden op de hoogte gehouden van de verschillende live-momenten. De live Q&A en chat met studenten.

Buiten de live open dag is het platform voor iedereen toegankelijk zonder registratie.

Choose your guide!


De gebruiker kiest een student en volgt deze langs al zijn favoriete plekken. De plek waar hij woont en waar hij in zijn vrije tijd te vinden is. Er zijn tientalle studenten geïnterviewd en dus vele verhalen te vertellen, zo krijgt de toekomstige student een goed beeld van het leven op de campus.

Alle vragen die een toekomstige student kan hebben zijn verweven in het platform.

Vragen komen steeds terug op relevante plekken. Een video over "Housing"? Vanaf hier klik je direct door naar alle informatie over "Housing".